Hos NICE – House of Chairs ApS er det vores højeste ønske at skabe unikke, funktionelle og eksklusive møbler til hjem, kontor og objektindretning af højeste kvalitet i elegant design.

Vores vision er at…

…ALPHA & BETA stolene er det foretrukne valg af siddemøbler til både hjem og kontor.
…være trendsættende indenfor funktionelle møbler til hjemmet, arbejdspladser og kontorer i både Danmark og resten af verden.
…være en dygtig og eftertragtet samarbejdspartner i møbelbranchen.
…stå for stærk kundeservice, teknisk knowhow, kvalitet og pålidelig levering.
…kunne skabe langlivede møbler i spændende farver.

Vores mission er at…

…designe, producere og markedsføre unikke hjemme-, kontor- og konferencemøbler af høj kvalitet.
…skabe design med vægt på både det funktionelle og i særlig grad det æstetiske.
…indtænke både fysiske- og psykiske gode arbejdsbetingelser i vore produkter.

Vores filisofi er at…

…at bringe flest mulige produkter med spændende farver og i høj kvalitet på markedet. Livet er for kort til kun at kunne få produkter i gråt, sort og hvid.

…at bringe flere produkter, efter samme ovenstående politik, på markedet

…at bidrage til at frembringe produkter med lang levetid på markedet. Vi går ikke ind for ”brug og smid væk” kulturen. Ting skal kunne holde i lang tid.

Kvalitet og eksklusivitet

NICE – House of Chairs ApS stiller store krav til sin egenproduktion, og det samme gælder for de samarbejdspartnere og underleverandører, som NICE – House of Chairs ApS anvender. Kvalitet har altid været et kendemærke for NICE – House of Chairs ApS og vi ønsker kun at producere og levere møbler af højeste eksklusivitet og kvalitet.


Trods et øget konkurrence- og prispres i møbelmarkedet både i Danmark og i udlandet, er det lykkedes NICE – House of Chairs ApS, hverken at gå på kompromis med design eller kvalitet. Hos NICE – House of Chairs ApS holder vi fast i, at vore møbler skal have lang levetid. Derfor anvender vi udelukkende materialer af helt særlig kvalitet i fremstillingsprocessen. Samtidig lægger vi stor vægt på at skabe møbler i et både eksklusivt og funktionelt design.


Vores filosofi er, at når det funktionelle og det visuelle går op i en højere enhed, er vores møbler med til at fremme både psykiske- og fysiske gode arbejdsbetingelser for medarbejdere både i Danmark og resten af verden.

Vores strategi er at…

…tilbyde det største udvalg af former, farver og overflader.
…ALPHA og BETA stolene når ud til flest mulige kunder.
…ALPHA og BETA stolenes fleksibilitet kan tilpasses flest mulige farve- & kundeønsker.
…ALPHA & BETA stolene er de mest eksklusive og holdbare siddemøbler samt af højeste kvalitet på markedet.

Vores værdier er at…

…være den arbejdsplads med de mest dedikerede og tilfredse medarbejdere.
…være den arbejdsplads, som tiltrækker de mest loyale og dygtige medarbejdere.

Miljø

NICE – House of Chairs ApS ønsker at fremstille møbler, hvor der samtidig tages hensyn til miljøet. Vores produktion tager derfor udgangspunkt i, at både det interne og det eksterne miljø påvirkes mindst muligt. Vi har løbende fokus på miljøforbedringer i vores produktionsudvikling. Det gælder blandt andet i forhold til effektivisering af produktionsprocesser, minimering af ressourceforbrug og i højere grad anvendelse af miljøvenlige materialer.

Hos NICE – House of Chairs ApS opstiller vi løbende miljømål og miljømålsætninger, der skal sikre, at vi hele tiden forbedrer vores produktion i forhold til miljøet. En stor del af vore råvarer og halvfabrikata fremstilles således fra genanvendte materialer, som atter, i videst mulig omfang, kan genanvendes med mindst mulig belastning af miljøet til følge.

For at sikre, at alle er bekendte med vores miljømålsætninger hos NICE – House of Chairs ApS, inddrages alle medarbejdere i virksomhedens miljøpolitik. Alle bliver løbende opfordret til at komme med forslag til miljømæssige forbedringer i produktionen, og alle har fået instrukser i at overholde miljømålene. Samtlige medarbejdere gennemgår derfor årlige kurser i LEAN principperne.

NICE – House of Chairs ApS ønsker at gå foran med en stærk miljøpolitik i håbet om at præge andre virksomheder til også i højere grad at sætte fokus på miljøet. Alle love og regulativer indenfor miljøområdet fra myndighederne bliver naturligvis fulgt.