Om os

Hvem er vi?

NICECHAIRS ApS er en design- og produktionsvirksomhed
med fokus på kvalitet, komfort og miljø. Vi sætter design i højsædet med
forbrugeren i sigte og tager afsæt i at lave stole af PP (nylon), som i høj
grad kan genanvendes.

Køb fremtidens stol i dag.

 

Nicechairs-1-300x103-1

Om vores stole

Kvalitets stole i mange farver kan du nu købe her til omgående levering. Vi har altid et godt tilbud. Hvis du vil sidde godt og komfortabelt i vore stabelbare kvalitetsstole, så skal du vælge mellem armstolen ALPHA og stolen BETA. Hvis du vil sikre dig perfekt siddekomfort, så fås den næppe bedre! De egner sig til både inden- og udendørs brug. Stolene er fremstillet efter anatomiske og ergonomiske principper for perfekt siddekomfort. Stolene er fremstillet i massiv nylon, og er ikke endnu en billig plastik havestol, for nylonen gør stolen meget holdbar. Materialet kan derfor både anvendes indendørs- og udendørs.

ALPHA og BETA er velegnede som havestole – køkkenbordsstole eller til terrassen og pynter i ethvert hjem, skole, kontor, kantine, klinik eller hospital. Stolene er lette at rengøre eller sterilisere, da de er massive og forstærkede. De består af store flader og har ingen kringelkroge. Stolene kan ikke ruste og er en meget kraftig nylon havestol. Modellen kan stables, og er rengøringsvenlig og vi har altid tilbud på havestole klar til dig. Vores stole kan fås med armlæn, og er derfor ekstra behagelige, når man eksempelvis skal sidde udenfor en lang sommeraften. Meget anvendelig som havestol eller køkkenstol, venteværelsesstol og meget meget mere!

Høj kvalitet

Vores stole er lavet af højeste kvalitet af polypropylen, som i høj grad kan genbruges.

De bedste tilbud

Hos Nicechairs.dk sikrer vi dig altid de bedste tilbud på vores stole - vi skærer mellemmanden ud og sælger direkte til dig.

Sikker betaling

Vi bruger kun anderkendte og sikre betaling, som sikrer dig som forbruger.

Følg os

Indkøbskurv